Over Ons

Voorwaarden Dutch Higher Institute For Languages:

Hieronder kunt u de voorwaarden en reglementen downloaden die bij Dutch HIL van toepassing zijn.

Voor vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met:

 info@dutch-hil.com

Dutch HIL is een nieuwe taalaanbieder die zich voornamelijk richt op hogeropgeleide anderstaligen die een universitaire studie of een hoger beroepsopleiding willen volgen. De focus ligt op het bieden van intensief taalonderwijs aan anderstaligen. De vaardigheden die studenten nodig hebben zoals aantekeningen maken, leesvaardigheden, samenvattingen maken van studieboeken zullen een specifieke aandacht krijgen.

Onderscheid met andere organisaties

Onze organisatie is een van de weinige organisaties die zich voornamelijk richt op toekomstige studenten in het hoger en academisch onderwijs. Wij weten welke obstakels deze studenten ondervinden voor en tijdens de aanvang van hun studie. Daar zien wij onze meerwaarde en daar onderscheiden wij ons van andere taalaanbieders.

Visie

Onze schoolvisie is om een traject te creëren om studenten te helpen bij het bereiken van hun educatieve en persoonlijke doelen, wat leidt tot een vervullende toekomst binnen de Nederlandse gemeenschap binnen de eerste twee jaar van hun verblijf in Nederland.

Missie

Onze school streeft ernaar een uitdagende leeromgeving te creëren die hoge verwachtingen voor succes stimuleert door op de ontwikkeling afgestemde instructie die individuele verschillen en leerstijlen mogelijk maakt. Onze school bevordert een veilige, ordelijke, zorgzame en ondersteunende omgeving. Het zelfvertrouwen van elke student wordt bevorderd door positieve relaties met studenten en medewerkers.

                                                        Dutch Higher Institute For Languages B.V.                          Parkstraat, Haagsche Hof 83,  2514 JG Den Haag

 

www.Dutch-Hil.com                

info@dutch-hil.com                 

Telefoonummer:

+31 70 353 8218                        KvK-nummer : 74857142

IBAN: NL40 INGB 0009 4404 07

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now