Dutch Higher Institute For Languges

Dutch Higher Institute For Languages richt zich voornamelijk op nieuwkomers die verplicht zijn in het kader van de inburgeringswet de Nederlandse taal willen leren. Daarnaast willen wij ons richten op de taalverhoging voor tweede taalleerders die een academische studie volgen. Deze groep cursisten hebben vaker een hoger niveau nodig dan B2 en om hun studie met succes af te kunnen ronden hebben zij niveau  C1 nodig . De overige cursisten kunnen een cursus volgen op niveau A2(inburgering) of B1 (staatsexamen 1) of

B2 ( staatsexamen 2).

Onze doel groep zal bestaan uit lager-en hoger opgeleide cursisten die snel niveau A2 kunnen halen en snel door kunnen stromen naar B1-B2 en zelfs C1. 

 Methodes

Dutch HIL zal erkende lesmethodes inzetten. Wij zullen enkel boeken bestellen bij uitgeverijen met lange ervaring op het gebied van

NT-2.

De methode die wij zullen inzetten zijn:

  Taalsterk (B1-B2) en Taalcompleet (A1-A2).

Deze methodes hebben een eigen Elektronische leeromgeving die wij toepasselijk vinden voor onze doelgroepen. Daarnaast krijgen onze cursisten het boek Basis Grammatica uitgereikt dat zij zelfstandig kunnen bestuderen na uitleg door de docenten van de relevante grammaticale onderwerpen. De keuze voor extra materiaal zal berusten bij de onze gecertificeerde docenten. Zij hebben lange ervaring en zullen zeker hun eigen materiaal inzetten. Dit lesmateriaal wordt op de materialenbank opgeslagen en wordt toegankelijk gemaakt voor onze cursisten.

Groepsgrootte en tarieven

De Groep zal maximaal uit 12 cursisten bestaan. De cursisten hebben hetzelfde leerprofiel.

De uurprijs van onze lessen is €19,98.

Voor een offerte op maat en prijzen kunt u mailen naar :info@dutch-hil.com.

Taalreizen:
De taalreizen zijn bedoeld om de taal te oefenen door verschillende activiteiten uit te voeren met de docent in een stad.
De prijs van de taalreis is inbegrepen in het contract, dus de cursist betaalt geen extra kosten.
Hoe combineren we taalonderwijs en natuurondersteuning in Nederland? Uiteraard doen wij bij
Dutch Higher Instituut For Languages door het organiseren van taalreizen naar natuurgebieden in het Koninkrijk der Nederlanden, in gezelschap van NT2 docenten, om de taal te oefenen en te genieten van de geweldige natuur terwijl we ook ondersteuning bieden aan degenen die deze natuur beschermen.

                                                        Dutch Higher Institute For Languages B.V.                          Parkstraat, Haagsche Hof 83,  2514 JG Den Haag

 

www.Dutch-Hil.com                

info@dutch-hil.com                 

Telefoonummer:

+31 70 353 8218                        KvK-nummer : 74857142

IBAN: NL40 INGB 0009 4404 07

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now